NAMOTO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 559 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namoto. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 23:34 Die gegrilde zalm is overheerlijk
6 feb 2023 om 17:16 Bezorging duurde heel erg lang. Toen ik belde was de bezorger al 20 min te laat en werd me verteld dat hij 10 min geleden de bezorging op had gehaald. Bezorger bood zijn excuses aan en gaf aan een kortingscode te sturen, nooit ontvangen.
3 feb 2023 om 11:09 Lekker, lekker en nogmaals lekker! Mijn favoriete eet tentje
1 feb 2023 om 11:35 De gegrilde zalm op de poke bowl leek eerder uit een blikje en kwam ook nog een 50min te laat.
1 feb 2023 om 3:47 Misschien wel de lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten, dus zeker een aanrader.
25 jan 2023 om 21:22 Al 4 dagen erg ziek met buikgriep. Dit heerlijke eten was het eerste eten wat ik goed binnen kreeg en me een geweldig gevoel in m'n maag achterliet. Dankjulliewel
24 jan 2023 om 15:48 Lekker eten alleen wel beetje dure sushi
22 jan 2023 om 12:12 Niceeeee
19 jan 2023 om 0:52 Bestelling nooit ontvangen!! Ze hadden hem wel geaccepteerd maar nooit bij mijn huis afgeleverd. Schandalig!
18 jan 2023 om 16:50 2de keer dat ik hier bestel en de sushi was heerlijk!!!
17 jan 2023 om 17:12 Moest best lang wachten op mijn bestelling (1 uur) toen de sushi werd geleverd snapte ik waarom. Alles is vers en zoooo lekker. Je proeft overduidelijk dat het vers en liefdevol is gemaakt. Mijn complimenten en bedankt! Echt lekkere sushi!!
17 jan 2023 om 16:06 Heerlijk gegeten en aardige bezorger!